Danidek.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Weblap készítés

Nyomtatás

Ha ön weblapot szeretne bátran forduljon hozzánk. Akár alacsony költségvetésű, vagy bonyolult egyedi funkciókkal rendelkező weblapot is készítünk.

Referenciáink között talál példát mindkettőre.

Egy szokásos weblap elkészítése három fő lépésből áll.

1. Megtervezzük a weblapjának struktúráját és kinézetét.

Ez alapvetően a mi feladatunk, de több ponton szükségünk van az Ön segítségére, véleményére.

Minden ügyfelünknek kiváló új ötletei vannak, ezeket örömmel meghallgatjuk, hiszen sokat tanulunk belőle. Az ötletekhez hozzáillesztjük a mi tapasztalatunkat és segítünk kitalálni milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb az Ön problémájára.

A grafikai tervek elkészítéséhez szükségünk lesz némi alapanyagra, amiből benyomást szerezhetünk az Ön vállalkozásáról. Ez lehet pár fénykép, egy étlap, vagy szórólap. Bármi ami kifejezi az Ön igényét a leendő weblappal kapcsolatban. Ezek alapján egy, vagy két alkalommal grafikai terveket készítünk és mutatunk be Önnek, amiből Ön választja ki az igényének megfelelőt.

2. A tervek alapján elkészítjük és üzembe helyezzük a weblapot.

Ez a mi feladatunk. A tervekből, programokat készítünk. Megvásároljuk a weblapjának tárhelyét és lefoglaljuk címét. Ez az a pont, ahol az ügyfeleket magyar ragozású angol szavak halmozásával szokták elkápráztatni. Mi inkább visszavonulunk és tesszük a dolgunkat. Mialatt mi dolgozunk Ön már előkészülhet a harmadik lépésre.

3. Feltöltjük a weblapját tartalommal.

Ez az Ön feladata, de elinte mi is részt veszünk benne. Egy átlagos webes felhasználónak általában csak meg kell mutatni a rendszer működését. A jövőben már nem lesz szüksége a segítségünkre. Ha a weblap szövegezésén bármit szeretne módosítani percek alatt el is tudja végezni.

Mennyibe kerül mindez?

A leginkább költségkímélő megoldásokkal akár 30 000 Ft egyszeri plusz évente 10 000 Ft ellenében szép és könnyen használható weblapja lehet. (Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.) 

A költségek felső határa pedig igényektől függően a csillagos ég (plusz ÁFA).

Keressen pénzt!

A weblapján elhelyezett reklámok segítségével akár pénzt is kereshet, tényleges munkavégzés nélkül is. 

Megéri elégedettnek lenni! Azon ügyfeleinknek, akik új ügyfelet ajánlanak 5% jutalékot aduk az új ügyfél minden kifizetése után.

 

 
rnd3.jpg

Belépés