kiscsikoKicsikó Magávóvoda Tököl, ahol jó gyereknek lenni!

http://www.kiscsikoovi.hu

smibkSopronban élő Izrael barátok közösségének weblapja.

http://www.soproni-mibk.hu/

bamberoobabyA bamberoo.hu sikerén felbuzdulva az amerikai anyacég is a mi ügyfelünk lett.

www.bamberoobaby.com

mammachicMammachic webáruház, valódi elegancia kismamáknak.

www.bamberoo.hu

A bamberoo egy bébihordozó eszköz, ami jó és egészséges a mamának és a babának egyaránt.

www.bamberoo.hu/  www.bamberoo.eu

 

plinta A Plinta egy nagyszerű babahinta. A weblapon képgaléria és webáruház üzemel.
 

Szülni jó!A Szülni jó! egy olyan oldal, ahol a Dr. Dékány Ágnes szülész nőgyógyász ismeret terjesztési céllal közösséget kíván építeni a jövő szülőiből.

www.szulnijo.hu

 her2Egészségügyi témájú marketing oldalak kialakítása. Fórum, orvos válaszol, cikkek, hírek, orvosi információk, SMS promóciók.

http://www.her2.hu/

http://www.daganatoserek.hu/

http://www.hpvinfo.hu/

EMV terminál alkalmazásának hibajavítása és tovább fejlesztése. Megerősített hiba kezelés és detektálás a rossz minőségű telefon vonalak miatt.
Az E-Group Rt. működését elősegítő alkalmazások fejlesztését végeztük. Köztük hiba bejelentő és kezelő alkalmazást Lotus Notes környezetben.
imageCégünk Thales terminálra készített banki EFT terminál software-t, valamint elektronikus fizetési témakörben tanácsadást végzett.
A Shell Magyarország törzsvásárlói kártyáit elfogadó terminál hibajavítását, új típusra való adaptálását végeztük.

image A MOL kártyaelfogadó rendszerének fejlesztését, tesztelését támogatta cégünk 2007-ig. 2007-től pedig a rendszer üzemeltetésében vesz részt. Cégünk az üzemeltetés minőségének javítása céljából belső fejlesztéseket is végez.

A Semops rendszer mobil telefon alapú mikro és makro fizetést tesz lehetővé. Cégünk egy a rendszerhez illeszkedő EFT terminál modult fejlesztett ki és mutatott be többek között a CEBIT-en is.

imageKözösségi és hírportál fejlesztése ColdFusion rendszerben. Nagy megbízhatóságú fürtözött rendszert alakítottunk ki. Hírek, hírdetések, fórum, levelezés, chat modulokat fejlesztettünk abban az időben amikor még nem voltak hasonló tudású CMS rendszerek.

Intranet protál az internet sajátosságainak bemutatására. Játékok, fórum és egyéb szokásos internetes funkciók kerültek megvalósításra.
imageEFT terminál továbbfejlesztése Ingenico 510-16 típusú terminálra.
Intranetes protál fejlesztése az AstraZeneca részére. Alkalmas dokumentumok kezelésére, megjelenítésre, de még a heti ebéd megrendelésére is.

 CLIC egy nagy biztonságú vállalati banki rendszer internetes és offline felülettel. A Crédit Lyonnais vállalai ügyfelei ezen keresztül intézhették átutalásaikat, csoportos beszedéseiket, postai átutalásaikat, de még a nagyösszegű készpénz felvételeiket is.